Advertisement

Aboubakar Besiktas - Mercato : Besiktas se penche aussi sur le dossier de ... : Aboubakar, porto'da kalacağının sinyallerini verdi!

Aboubakar Besiktas - Mercato : Besiktas se penche aussi sur le dossier de ... : Aboubakar, porto'da kalacağının sinyallerini verdi!. Kamerunlu futbolcunun sözleşmesinde yer alan maddeye göre sezon sonu takımdan. Beşiktaş'ın aboubakar'ın 1 yıllığına kiralanması konusunda porto ile prensip anlaşmasına vardığı haberi gündeme bomba gibi düştü. Peki aboubakar'ın serbest kalma maddesi var mı? Siyah beyazlı kulüp porto'ya kiralama bedeli olarak 2,5 milyon euro Beşiktaş, aboubakar ile yeni sözleşme imzalamak istiyor.

Vincent aboubakar, bu sezon porto formasıyla 42 maça çıkıp, 26 gol, 6 asistlik performans sergiledi. Profile page for beşiktaş player vincent aboubakar. Burak yılmaz'ın ayrılığının ardından golcü dün gece saatlerinde i̇stanbul'a gelen aboubakar, bugün sağlık kontrolünden geçti. Ağır sakatlıklar geçiren kamerunlu forvet, detaylı olarak sağlık kontrolünden geçirilecek. Aboubakar fenerbahçe'ye kaç gol attı?

Vincent Aboubakar returns to Besiktas - CameroonOnline.org
Vincent Aboubakar returns to Besiktas - CameroonOnline.org from www.cameroononline.org
Ağır sakatlıklar geçiren kamerunlu forvet, detaylı olarak sağlık kontrolünden geçirilecek. Beşiktaş'ın da aboubakar'ın durumunu yakından takip ettiği belirtildi. Peki aboubakar'ın serbest kalma maddesi var mı? 22 ocak 1992, garoua) santrafor mevkisinde oynayan kamerunlu millî futbolcudur. Beşiktaş, eski futbolcusu vincent aboubakar'a yeniden kavuşuyor. Vincent aboubakar beşiktaş formasıyla tüm golleri 2017 (18 gol) aboubakar goller aboubakar golleri. Ancak, kartal'ın da bu transferi gerçekleştirebilmesi için öncelikle porto ile. Beşiktaş'ın tarihi fenerbahçe zaferine duble yapan vincent aboubakar damga vurdu.

€10.00m* jan 22, 1992.facts and data.

Goals, videos, transfer history, matches, player ratings and much more available in the profile. Vincent aboubakar beşiktaş formasıyla tüm golleri 2017 (18 gol) aboubakar goller aboubakar golleri. Beşiktaş, aboubakar ile yeni sözleşme imzalamak istiyor. Süper lig takımlarından beşiktaş'ta forma giymektedir. Beşiktaş'ın aboubakar'ın 1 yıllığına kiralanması konusunda porto ile prensip anlaşmasına vardığı haberi gündeme bomba gibi düştü. Flashscore.com.tr sayfalarında vincent aboubakar (beşiktaş) oyuncu profilini görüntüleyin. Geçtiğimiz sezon beşiktaş forması giyen ve gösterdiği performansla taraftarların sevgilisi olan vincent aboubakar için beşiktaş yeniden devrede. Beşiktaş, porto'dan vincent aboubakar'ı 1 yıllığına kiraladığını kap'a bildirdi. 22 ocak 1992, garoua) santrafor mevkisinde oynayan kamerunlu millî futbolcudur. Güncel performans bilgileri vincent aboubakar (besiktas istanbul) oynanan maçlar goller asistler kartlar tüm müsabakalar. Kamerunlu yıldız oyuncu geçtiğimiz sezon beşiktaş formasıyla 38 maça çıkarken, 19 gol atıp. İşte vincent aboubakar'ın beşiktaş'ı da yakından ilgilendiren şenol güneş'in kadroda tutmak istediği vincent aboubakar'dan beşiktaş'a kötü haber! Vincent aboubakar'ın transferi, kulüpler arasındaki anlaşmazlıktan dolayı gerçekleşmedi.

İşte vincent aboubakar'ın beşiktaş'ı da yakından ilgilendiren şenol güneş'in kadroda tutmak istediği vincent aboubakar'dan beşiktaş'a kötü haber! Süper lig takımlarından beşiktaş'ta forma giymektedir. Beşiktaş, aboubakar'ın 1 yıllığına kiralanması konusunda porto ile prensip anlaşmasına vardı. €10.00m* jan 22, 1992.facts and data. Goals, videos, transfer history, matches, player ratings and much more available in the profile.

Aboubakar Beşiktaş'ta zirve yaptı - Tüm Spor Haber
Aboubakar Beşiktaş'ta zirve yaptı - Tüm Spor Haber from i12.haber7.net
Beşiktaş'ın tarihi fenerbahçe zaferine duble yapan vincent aboubakar damga vurdu. Beşiktaş'ın aboubakar'ı 1 yıllığına kiralanması konusunda porto ile anlaşıldığı yönündeki iddiaları siyah beyazlı taraftarları. Vincent aboubakar beşiktaş'a karşı ● topla buluştuğu anlar ● performansı. Profile page for beşiktaş player vincent aboubakar. Beşiktaş, porto'dan vincent aboubakar'ı 1 yıllığına kiraladığını kap'a bildirdi. Beşiktaş'ın aboubakar'ın 1 yıllığına kiralanması konusunda porto ile prensip anlaşmasına vardığı haberi gündeme bomba gibi düştü. Beşiktaş, aboubakar ile yeni sözleşme imzalamak istiyor. Vincent aboubakar, bu sezon porto formasıyla 42 maça çıkıp, 26 gol, 6 asistlik performans sergiledi.

Beşiktaş son dakika transfer haberleri.

€10.00m* jan 22, 1992.facts and data. Beşiktaş, aboubakar ile yeni sözleşme imzalamak istiyor. Güncel performans bilgileri vincent aboubakar (besiktas istanbul) oynanan maçlar goller asistler kartlar tüm müsabakalar. Siyah beyazlı kulüp porto'ya kiralama bedeli olarak 2,5 milyon euro Kamerunlu futbolcu sağlık kontrolünün ardından resmi sözleşmeye imza atacak. Flashscore.com.tr sayfalarında vincent aboubakar (beşiktaş) oyuncu profilini görüntüleyin. Beşiktaş, eski golcüsü vincent aboubakar'ı i̇stanbul'a getirtti. Vincent aboubakar 'dan beşiktaş ve kariyeri için çarpıcı açıklamalar! Aboubakar, porto'da kalacağının sinyallerini verdi! Beşiktaş son dakika transfer haberleri. Peki aboubakar'ın serbest kalma maddesi var mı? Beşiktaş'ın aboubakar'ın 1 yıllığına kiralanması konusunda porto ile prensip anlaşmasına vardığı haberi gündeme bomba gibi düştü. Siyah beyazlı kulübe yeniden dönen vincent aboubakar'ın sözleşmesindeki çarpıcı madde ortaya çıktı.

Süper lig takımlarından beşiktaş'ta forma giymektedir. €10.00m* jan 22, 1992.facts and data. Vincent aboubakar, bu sezon porto formasıyla 42 maça çıkıp, 26 gol, 6 asistlik performans sergiledi. Portekiz basını, onuachu transferinin tamamlanmasının ardından aboubakar ile yolların ayrılabileceğini bildirdi. İspanyol forvet alvaro negredo'dan beklediği katkıyı alamayan.

Aboubakar, Beşiktaş soyunma odasında - Spor Haberleri
Aboubakar, Beşiktaş soyunma odasında - Spor Haberleri from iasbh.tmgrup.com.tr
Beşiktaş'ın tarihi fenerbahçe zaferine duble yapan vincent aboubakar damga vurdu. Aboubakar fenerbahçe'ye kaç gol attı? İşte vincent aboubakar'ın beşiktaş'ı da yakından ilgilendiren şenol güneş'in kadroda tutmak istediği vincent aboubakar'dan beşiktaş'a kötü haber! Aboubakar, porto'da kalacağının sinyallerini verdi! Siyah beyazlı kulübe yeniden dönen vincent aboubakar'ın sözleşmesindeki çarpıcı madde ortaya çıktı. Kamerunlu futbolcu sağlık kontrolünün ardından resmi sözleşmeye imza atacak. Peki aboubakar'ın serbest kalma maddesi var mı? Süper lig takımlarından beşiktaş'ta forma giymektedir.

Beşiktaş, eski futbolcusu vincent aboubakar'a yeniden kavuşuyor.

Bu nedenle beşiktaş'ın aboubakar'ı alma konusunda, st. Vincent aboubakar'ın transferi, kulüpler arasındaki anlaşmazlıktan dolayı gerçekleşmedi. Beşiktaş'ın aboubakar'ın 1 yıllığına kiralanması konusunda porto ile prensip anlaşmasına vardığı haberi gündeme bomba gibi düştü. Beşiktaş'ın da aboubakar'ın durumunu yakından takip ettiği belirtildi. Ağır sakatlıklar geçiren kamerunlu forvet, detaylı olarak sağlık kontrolünden geçirilecek. Beşiktaş son dakika transfer haberleri. Beşiktaş, aboubakar'ın 1 yıllığına kiralanması konusunda porto ile prensip anlaşmasına vardı. Vincent aboubakar 'dan beşiktaş ve kariyeri için çarpıcı açıklamalar! Beşiktaş'ın tarihi fenerbahçe zaferine duble yapan vincent aboubakar damga vurdu. Süper lig takımlarından beşiktaş'ta forma giymektedir. Kamerunlu futbolcu sağlık kontrolünün ardından resmi sözleşmeye imza atacak. İspanyol forvet alvaro negredo'dan beklediği katkıyı alamayan. Beşiktaş, eski futbolcusu vincent aboubakar'ı kiralık olarak kadrosuna kattı.

Güncel performans bilgileri vincent aboubakar (besiktas istanbul) oynanan maçlar goller asistler kartlar tüm müsabakalar aboubakar. Etienne kulübü'ne göre daha avantajlı olduğu belirtiliyor.

Posting Komentar

0 Komentar